Antivirusmasker met optimale bescherming

Het BioBlocX™ antivirusmasker heeft een bijzonder specifieke samenstelling. Dit in Israël ontwikkelende innovatieve product maakt gebruik van natuurlijke materialen in combinatie met verbluffende techniek. Het combineert CottonX™  techniek met een RESPILON® nanomembraan. Dit resulteert in een uniek  antivirusmasker dat niet alleen schadelijke virussen en bacteriën uiterst efficiënt tegenhoudt, maar ze ook daadwerkelijk elimineert. Optimale bescherming dus!

 

Elke dag hetzelfde mondkapje

U hoeft niets weg te gooien. Niet te kijken of er nog mondkapjes op voorraad zijn, of dat het mondkapje al wel of niet gebruikt is. U hebt gewoon u eigen persoonlijke mondkapje. Om elke dag weer opnieuw te gebruiken op uw werk, in het openbaar vervoer, in de winkel of waar dan ook. Week in, week uit, maand in, maand uit. Het BioBlocX™ antivirusmasker is zó ontworpen dat het elke dag fris blijft en u elk moment optimaal beschermt tegen Covid-19 en andere schadelijke bacteriën of virussen of stoffen.

 

Wat is CottonX™ techniek?

CottonX ™ is een nieuwe en speciale industriële methode waarbij katoenvezels verrijkt worden met bewerkte koperdeeltjes (oxide van koper). De koperdeeltjes worden met hoge snelheid in de vezel geschoten. Hierdoor worden de positieve eigenschappen van de natuurlijke materialen katoen en koper versterkt. Koperoxide heeft de eigenschap dat het bacteriën en virussen doodt.

 

WAAROM KATOEN?

Katoen is de meest populaire natuurlijke vezel die wereldwijd wordt gebruikt. Het is milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en vooral goed voor je huid. Favoriet vanwege zijn comfort, ademend vermogen en zachtheid. De hypoallergene eigenschappen van katoen maken het de ideale vezel voor gebruikers met een gevoelige huid en perfect voor gebruik in hygiëneproducten zoals het BioBlocX™ gezichtsmasker.

WAAROM KOPER?

Koper is een krachtig antibacterieel en geurverdrijvend middel. Bij het gebruik van met koper bewerkt textiel worden positieve cosmetische en antivirale effecten vastgesteld. Koperoxide tackelt bacteriën en virussen. Door het gebruik van koperoxide blijft het BioBlocX™ antivirusmasker fris ruiken. Ook na een hele dag intensief gebruik. Koperoxide is niet oplosbaar in water en vervuilt het milieu niet. De technologie is EPA-goedgekeurd.

Viramask CottonX™
Viramask CottonX™

Wat is RESPILON® nanomembraan?

Het nanofiber membraam van RESPILON® is een minuscuul filter met zulke kleine poriën dat zelfs minuscule micro-organismen er niet doorheen kunnen.

 

Het BioBlocX™ antivirusmasker bestaat uit vijf lagen

  • Actieve buitenlagen met CottonX™- materiaal waarin je fris blijft;  het materiaal is zacht, comfortabel, ademend en niet-irriterend.
  • Actieve binnenlagen met Argaman Accelerated Copper nonwoven: bestrijdt bacteriën waarmee het in contact komt.
  • Een binnenlaag met een RESPILON®-nanovezelfiltermembraan: een filter voor de allerkleinste bacteriën / virussen die eventuele door de actieve buiten- en binnenlagen zouden dringen.
Viramask 5 laags antivirusmasker